Volume 70, Fall/Automne 2009

Table of Contents

Front Matter
PDF
Editorial / Éditorial
Rhona Richman Kenneally, Jordan L. LeBel

Articles

Jessica Mudry
Nathalie Cooke
Charlene D. Elliott
The Impact of Restaurant Delivery on Montreal’s Domestic Foodscapes, 1951-2009
Alan Nash
Lucia Terrenghi
The Mindful Kitchen, The Embodied Cook: Tools, Technology and Knowledge Transmission on a Greek Island
David Sutton
Rhona Richman Kenneally, Jordan L. LeBel

Exhibit Reviews / Comptes rendus d'expositions

Karsh: Image Maker/Créateur d’images
Ioana Teodorescu

Review Essays / Notes critiques

Comestible/Edible : L’aliment comme matériau/Food as material
David Szanto

Book Reviews / Comptes rendus de livres

Trubek, Amy B. 2008. The Taste of Place: A Cultural Journey into Terroir
Anaïs Détolle
Penfold, Steve. 2008. The Donut: A Canadian History
S. Holyck Hunchuck
Graham-Dixon, Andrew, rédacteur. 2009. Art : L’histoire de l’art en images
Yves Laberge
Simard, Jean et François Brault. 2008. Cimetières : Patrimoine Pour les Vivants
Marie-ève Bonenfant
Contributors / Collaborateurs
Back Matter
PDF